Rantaravintola Isabella

Rantaravintola Isabella sijaitsee Vilppulankosken venesatamassa aivan kosken alajuoksulla ja on avoinna ympäri vuoden. Kesäisin ravintolassa on grilli- ja muita teemailtoja, iltaisin ja viikonloppuisin lavalla esiintyy trubaduureja ja muita musikantteja. Ravintolasta saat herkullista syötävää: pikaruoalla nälkä lähtee nopeasti mutta listalta löytyy myös gourmet-ruokaa.

Rantaravintolaan on helppo tulla vaikka kävellen, polkupyörällä tai veneellä, ja vieraslaiturissa on aina tilaa. Karavaanareille ravintolan vieressä on oma paikkansa mukavuuksineen. Lapsille rantaravintola Isabellan läheisyydessä on monipuolinen liikenne- sekä leikkipuisto. Liikennepuistossa on myös jäätelökioski joka on avoinna aina kun liikennepuisto on avoinna. Kalamiehille muutaman askeleen päässä on Vilppulankoski, josta kalastat vaikka lohia grillattavaksi. Kalastuslupia voit ostaa Isabellasta tai Vilppulankosken verkkosivuilta.

Vasemmassa kuvassa on palvelutiski, joka on päällystetty harmaalla laatalla. Oikeassa kuvassa on ikkunapaikka valkoisella pöydällä neljälle hengelle.
Isabellan siistit sisätilat.