Visittaidekaupunki -sivuston saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee 15.12.2021 julkaistua visittaidekaupunki.fi-verkkopalvelua (https://visittaidekaupunki.fi) ja -mobiiliversiota. Seloste on laadittu 19.10.2021. Saavutettavuudesta säädetään laissa digitaalisten palveluiden tarjoamisesta ja sitä edeltäneessä EU:n saavutettavuusdirektiivissä.

Visittaidekaupunki -sivustolle on koottu yhteen Mänttä-Vilppulan alueen yrityskohtaista tietoa ja linkkejä yrityksien omille sivustoille. Linkkien takaa olevien sivustojen saavutettavuudesta vastaa jokainen yritys itse.

Verkkopalvelun saavutettavuus on arvioitu sivun rakentajan (Creative Crue Oy) puolesta.

Vaatimustenmukaisuus

Visittaidekaupunki.fi-verkkopalvelu ja sen mobiiliversio vastaavat AA Web Content Accessibility Guidelines (WCAG) 2.1:ssä esitettyjen AA-tason vaatimukset kaikilta osin.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 19.10.2021. Verkkopalvelun saavutettavuus on arvioitu sivun rakentajan (Creative Crue) puolesta.

Anna palautetta saavutettavuudesta

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Anna palautetta saavutettavuudesta sähköpostilla osoitteeseen info@mw-kehitys.com. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastaamme viesteihin 14 päivän sisällä.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde +358 295 016 000