Mäntän Klubi

Mäntän Klubin tarjonnasta löydät majoitusta, tilausravintolan, sekä kokous- ja juhlapalveluita. Kesäkaudella Mäntän Klubin ravintola palvelee asiakkaita päivittäin. Mäntän Klubi tarjoaa mahdollisuuden majoittua uniikissa ja historiallisessa ympäristössä.

Hotellin 18 huonetta tarjoavat majoitusta perusmajoituksesta luksushuoneisiin ympäri vuoden. Rauhallisissa tiloissa yöpyjän unta häiritsee korkeintaan talon historian havina. Erittäin tilavat huoneet ovat rakennuksen tyylin mukaisesti sisustettuja, Jokainen huone on yksilöllinen. Osaan huoneista voidaan sijoittaa 1-2 lisävuodetta, jolloin ne sopivat hyvin perhekäyttöön.

Huoneissa on kaapeli TV, minibar ja langaton wlan. Osassa huoneita on oma kylpyhuone, ja osassa on yhteiset kylpyhuoneet kylpyhuoneet. Yhteiset kylpyhuonetilat ovat käytävällä, muutaman askeleen päässä huoneista. Yksityiskohtaiset huonekuvaukset ja tarinat löydät Klubin verkkosivuilta.

Thomén veljesten suunnittelema Klubi-rakennus valmistui vuonna 1920 G.A. Serlachiuksen juhlatilaksi. Tänä päivänä kokous- ja juhlapalvelut mahdollistavat tapahtumat, juhlat ja koulutukset, niin pienelle, kuin myös isommallekin seurueelle. Mäntän Klubi on olennainen osa kaupungin historiaa ja pitää sisällään tarinoita vuosikymmenten varrelta. Klubi on toiminut niin juhlatilana, lukuisten merkkihenkilöiden kohtaamispaikkana, painiotteluiden näyttämönä kuin sotasairaalanakin.

Kahden hengen huone kahdella sängyllä. Nurkassa televisio, jonka vieressä musta nahkainen nojatuoli sekä työpöytä ja tuoli.
Jokainen Mäntän Klubin huone on persoonallisesti sisustettu.

Klubin aula, takana vastaanottotiski, etualalla viisi punaista nojatuolia puisen pyöreän pöydän ympärillä.