Ulkoliikuntapaikat

Mänttä-Vilppulassa on loistavat mahdollisuudet liikkua! Hyviä ulkoliikuntapaikkoja löytyy joka lähtöön. Lähde kesäaikaan kokeilemaan esimerkiksi frisbeegolfia, tutkimaan luontopolkuja tai laita jalkapallopelit pystyyn kaveriporukalla. Myös tennistä on mahdollista harrastaa eri puolilla kaupunkia. Talvella luistelun ystäville käytössä on retkiluistelureitti Keurusselällä sekä useampi eri avojää eri puolilla kaupunkia.

Löydät Mänttä-Vilppulasta myös kaksi isompaa urheilukeskusta, joissa voit harrastaa monipuolista liikuntaa useiden eri urheilulajien parissa. Mäntän Urheilukeskuksessa voit harrastaa monipuolista liikuntaa sekä kesällä että talvella. Alueelta löydät jalkapallo-, beachvolley-, ja bocciakentät, sekä frisbeegolfradan. Kesäisin pääset liikkumaan kuntorataa pitkin, ja talvisin samalla paikalla sijaitsee valaistu hiihtolatu.

Vilppulan keskustan tuntumassa Parkkivuoren urheilukeskuksessa voit harrastaa monipuolista liikuntaa. Urheilukeskuksen takana sijaitsevat kesällä 2021 valmistuneet kuntoportaat, ja urheilukeskuksen ympäristössä kulkee mukavat pururadat, jotka muuntautuvat talven tullen valaistuiksi laduiksi. Urheilukeskuksen tuntumasta löytyy myös DiscGolfPark.

Löydät kattavan listan eri ulkoiluliikuntapaikoista Mänttä-Vilppulan kaupungin sivuilta.

 

Nainen ulkokuntosalilla kuntoilemassa.
Mäntän kaupungintalon takaa löytyy ulkokuntosali. Toinen ulkoliikuntapaikka sijaitsee Mäntänvuoren alueella, jalkapallokentän läheisyydessä.