Aki Sahila Rallying

Aki Sahila Rallying tuottaa tarpeitasi vastaavan räätälöidyn ajoharjoittelu- ja kyydityskokemuksen ralliautolla pääasiassa Särkikankaan moottoriradalla, mahdollisuus talvella varauksin jääradalle, jolloin ajetaan ns. piikkipyörillä.

Rallikoulu on tarkoitettu sellaiselle, joka haluaa ottaa itsestään irti kovan ajon osaamista. Käytössä on kaksi takavetoista, manuaalivaihteista 2,8-litraista, 6-sylinteristä 200 hevosvoiman Mercedes-Benziä, jotka on muutettu ralliautoiksi. Renkaina asianmukaiset kilparenkaat. Aki Sahila valmentaa myös kilpa-autoiluun kuljettajia. Pakettiin kuuluu koulutusosion lisäksi myös kilpailu.

Lisäksi järjestetään paitsi erilaisia kursseja ralliautoilusta kiinnostuneille, kuten myös muita erityistapahtumia ja projekteja erityiskohderyhmille – esimerkiksi tyky- ja tyhypäiviin, polttareihin ja läksiäistilaisuuksiin. Myös yrityksen tai yhteisön kickoff-päivät ovat suosittuja ajoharjoitteluineen ja leikkimielisine kilpailuineen. Myös monet ulkomaalaiset ovat löytäneet Aki Sahila Rallying -rallikoulun ja tulevat Mänttä-Vilppulan tätä kautta tuntemaan!

Auto ajaa jäätiellä ja ihmiset seuraavat vierestä.