Frisbeegolfradat

Kaksi punapaitaista naista seuraa kun sinipaitainen nainen heittää frisbeegolfkiekkoa.

Mäntän Frisbeegolfrata

Mäntän frisbeegolfrata on 9-väyläinen helpohko ja kompakti metsärata. Lyhyiden väylien sekä lyhyiden ja helppojen siirtymien vuoksi rata on nopeasti kierrättävissä. Alkuradan väylät ovat helppoja mutta rata vaikeutuu loppua kohden. Tasainen, suurimmaksi osaksi par 3-väylän rata (yksi väylä par 4) muodostaa miellyttävän kokonaisuuden.

Vuonna 2011 perustettu rata on Jussi Meresmaan suunnittelema ja luokitukseltaan B1. Radalla on käytössä DiscGolfPark -maalikorit sekä TeeSign -opasteet. Heittopaikat ovat tekonurmea. Lataa tästä itsellesi Mäntän Frisbeegolfradan ratakartta.

Osoite: Miinanpellonkatu, 35800 Mänttä

Parkkivuori DiscGolfPark

Parkkivuoressa sijaitseva Parkkivuori DiscGolfParkin metsärata on kesällä 2023 päivitetty 9-väyläisestä radasta 18-väyläiseksi AA1-luokan kokonaisuudeksi. Rata on 18-väyläinen mäkinen metsärata, joka muodostaa monipuolisuutensa vuoksi houkuttelevan kokonaisuuden. 18 väylän joukkoon mahtuu runsaasti korkeuseroja. Väylät ovat selkeät ja siirtymät suhteellisen lyhyitä, jolloin seuraava heittopaikka on helposti löydettävissä.

Vuonna 2015 perustettu 9-väyläinen rata (joka nyt on päivitetty) on Jussi Meresmaan suunnittelema. Parkkivuori DiscGolfPark soveltuu kaiken tasoisille pelaajille: kilpapelaajille, harrastajille ja aloittelijoille ja se on luokitukseltaan AA1. Radalla on käytössä DiscGolfPark -maalikorit, TeePad -heittopaikat sekä TeeSign -opasteet. Lataa tästä itsellesi Parkkivuori DiscGolfParkin ratakartta.

Osoite: Hopunmäentie 17, 35700 Vilppula

Vilppulan Sataman Frisbeegolfrata

Tämä aloittelijalle soveltuva rata sijaitsee kauniissa Vilppulan sataman ympäristössä. Nopeasti kierrettävällä metsäradalla on neljä par 3-väylää. Vilppulan sataman frisbeegolfrata on hyvin opastettu ja radalla ei ole korkeuseroja. Radan läheisyydestä löytyy WC ja ravintola. Samalla alueella sijaitsee myös uimaranta, rantalentopallokenttä sekä liikennepuisto.

Vuonna 2011 perustettu rata on Jussi Meresmaan suunnittelema ja luokitukseltaan B1. Radalla on käytössä DiscGolfPark -maalikorit ja heittopaikat ovat kivituhkaa. Lataa tästä itsellesi Vilppulan Sataman Frisbeegolfradan ratakartta.

Osoite: Kirkkotie 5, 35700 Vilppula

Kolho DiscGolfPark

Kolho DiscGolfPark on keskivaikea 9-väyläinen metsärata. Rata kiertää kuntorataa ympäröivää maastoa ja on pohjaltaan melko tasainen vähäisillä korkeuseroilla. Silti väylät ovat sopivan haastavia myös kokeneemmalle heittäjälle. Yhdeksän väylän joukkoon mahtuu kaksi par 4-väylää, loput väylät ovat par 3.

Vuonna 2018 perustettu rata on Jussi Meresmaan suunnittelema ja luokitukseltaan BB1. Radalla on käytössä DiscGolfPark -maalikorit, TeePad -heittopaikat sekä TeeSign -opasteet. Lataa tästä itsellesi Kolho DiscGolfParkin ratakartta.

Osoite: Kastarintie 25, 35990 Mänttä