Paintball

Paintball soveltuu erinomaisesti yritys- tai yksityisryhmille, polttareihin, kaveriporukoille tai synttäriohjelmaksi. Try-Paintball järjestää ohjattuja pelejä Mänttä-Vilppulassa sekä Keuruulla. Kaikki pelien vetäjät ovat kokeneita lajin harrastajia, joka takaa hyvän ja osaavan palvelun turvallisuutta laiminlyömättä. Vetäjät opastavat lajin saloihin ja antavat vinkkejä pelimuodoista. Lisäksi he tarjoavat välinevuokrausta.

Vilppulassa sijaitseva kenttä on Suomen suurin kaupunkipelikenttä. Se on rakennettu varta vasten paintballia – tuttavallisesti värikuulapeli – varten. Laajalla kentällä on lukuisia suojarakennuksia. Paintballia voi vaihtoehtoisesti pelata myös metsäpelialueella. Ammattitaidolla valitun metsäpelikentän murrokon omat maastonmuodot tarjoavat elämyksellisen kokemuksen paintballin saralla. Metsäpelikenttä sijaitsee Keuruulla Hotelli Keurusselän tien varrella.

Skenaariopelaaminen

Skenaario-pelit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan etenkin lajin harrastajien keskuudessa. Skene-peleissä toiminta seuraa ennalta sovittua juonta jolla pelistä saadaan jännittävää ja yhteisöllisempää. Skenen juonen suunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Try-Paintball järjestää joka vuosi erilaisia skenaariopelejä, joihin voi ottaa osaa yksin tai kaveriporukalla.

Paintball pelikenttä, jossa erilaisia esteitä ja ajoneuvoja.
Paintball pelikenttä.
Ryhmä paintball pelaajia juoksee aurinkoisena talvipäivänä pelikentän halki.
Paintballia voi pelata ympäri vuoden.