Mikkolan ratsastuskoulu

Mikkolan Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma ratsastuskoulu Vilppulassa. Ratsastuskoulu järjestää ratsastustunteja ja -leirejä eri ikäisille ratsastajille. Käytössä on 12 osaavaa opetushevosta ja -ponia.

Ratsastustunteja järjestetään pienryhmissä kahden pätevän ja kokeneen opettajan johdolla. Tarjolla on myös yksityistunteja ja hevosille täysihoitopaikkoja. Ratsastustunnit pidetään vuonna 2005 valmistuneessa tilavassa, valoisassa, puuverhoillussa maneesissa. Tallit ja maneesi sijaitsevat Vilppulassa Mikkolantiellä, jossa toiminta pyörii kesäkuukausia lukuun ottamatta viitenä päivänä viikossa

Kesäksi yritys muuttaa omaan leirikeskukseen Vilppulan Jouttijärven rannalle, jossa on erinomaiset ratsastusmahdollisuudet. Mikkolan Ratsastuskoulun leirit ovat olleet suosittuja jo 27 vuoden ajan. Leirien valtteina ovat pätevä ohjaus ja opetus, viihtyisät tilat maalaisympäristössä sekä herkullinen kotiruoka.

Violettiin pukeutunut tyttö ratsastuskypärä päässä menee hiekkakentällä hevosen kanssa koottua laukkaa. Taustalla näkyy viheritä puita ja kukkivia lupiineja.
Ratsastustunteja tarjotaan eri rotuisilla hevosilla ja poneilla.