Pohjolan Nuohous Oy

Kiinteistöjen nuohoukset ja muut nuohoustyöt

  • tulisijojen ja savuhormien nuohoukset sekä käyttöönottotarkastukset
  • lämmityskattiloiden puhdistukset
  • savupiippujen ja tulipesien korjaukset
  • muut nuohoukseen ja tulisijojen kuntoon liittyvät palvelut (esim. linnunpesän poisto, tulisijan kunnon tarkistus tai jokin muu arveluttava asia.

Kattavat ja luotettavat nuohouspalvelut.

Paloturvallisuuden lisäksi säännöllinen nuohous varmistaa sen että, tulisijasi toimivat hyvällä lämmitysteholla ja hormi vetää hyvin. Säännöllinen nuohous varmistaa turvallisen tulisijojen käytön. Nuohouksen yhteydessä tarkistetaan myös tulisijojen ja piippujen kunto, jotta mahdolliset viat ja puutteet havaitaan ajoissa ja ennaltaehkäistään niistä koituvat mahdolliset vahingot. Nuohous on tärkeä osa paloturvallisuutta. Säännöllinen nuohous pitää huolen, että tulipalon vaaraa ei synny ja tulisijoja ja savuhormeja on turvallista käyttää. Puhdas savupiippu tarkoittaa turvallisempaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää takkaa. Hoidamme myös esimerkiksi lämmityskattiloiden puhdistukset.

Asiantunteva tiimi takaa savupiippujen ja tulisijojen asianmukaisen puhdistuksen ja tarkastuksen, jotta voit nauttia turvallisesta lämmöstä kotona. Palveluihin kuuluvat muun muassa säännöllinen savupiipun nuohous, tarkastukset ja huollot sekä paloturvallisuuskonsultaatiot. Luota Pohjolan Nuohous Oy:hyn huolehtimaan savupiippusi ja tulipesiesi kunnosta ja varmistamaan kotinne turvallisuus!

Pohjolan Nuohous tarjoaa myös sisäilmapalveluita kiinteistöille.

Kolme mustiin pukeutunutta miestä seisoo kolmen valkoisen pakettiauton edessä.