Pirttikylä

Pirttikylä on luonnonläheinen, kaunis ja tilava paikka järjestää erilaisia tapahtumia. Pirttikylässä onnistuu hyvin esimerkiksi kokoukset, koulutukset, saunaillat, leirit, retriitit, tyhypäivät ja juhlat.

Pirttikylä sijaitsee puhtaan ja kauniin Elänne-järven rannalla. Pirttikylällä on viiden hehtaarin kokoinen luonnonkaunis, rauhallinen ja suojaisa tontti ja pitkästi omaa rantaviivaa. Rannalla on useita nuotiopaikkoja ja metsän siimeksestä löytyy myös turvekattoinen laavu. Pirttikylässä on kolme eri rakennusta, joita voi vuokrata yhdessä tai erikseen: päärakennus, saunarakennus ja aitta.

Päärakennus

Päärakennus on vuonna 2000 valmistunut hirsirakennus ja siinä on 423 m² tilaa kolmessa kerroksessa. Rakennuksesta löytyy koulutustilat 34 hengelle, oleskelutiloja, 40 hengen ruokala, täysvarusteltu suurtalouskeittiö sekä kaksi kylpyhuonetta, joissa molemmissa useampi suihku ja wc.

Aitta

Aitan hirsiseinien suojassa on hyvät puitteet isommankin porukan yöpyä. Aitassa on 6 makuuhuonetta kahdessa kerroksessa ja makuupaikkoja 43 hengelle. Aitassa ei ole juoksevaa vettä eikä wc-tiloja, mutta käytettävissä on päärakennuksen alakerran wc- ja pesutilat sekä oleskelutila.

Saunarakennus

Saunarakennus sijaitsee omassa rauhassaan järven rannalla, joten saunomisen lomassa on helppo pulahtaa puhtaaseen järveen vilvoittelemaan. Rakennuksessa on kaksi erillistä saunaa pesu- ja pukutiloineen. Lisäksi rakennuksessa on sali, keittiönurkkaus, kolme makuuhuonetta, wc sekä kaksi takkaa.