LR Beauty

Kosmetologi- ja kynsiteknikon palvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluvalikoimaan on valittu laadukkaiden ammattikosmetiikkasarjojen hoitoja sekä kyseisten sarjojen tuotteita myydään kuluttajille. Työvuosien aikana Leena on käynyt paljon erilaisia alan koulutuksia niin Suomessa kuin ulkomailla. Töitä hän tekee joustavasti myös iltaisin sekä tarvittaessa myös lauantaisin. Leena tekee työnsä asiakaslähtöisesti ja ehdottomasti rakkaudesta kauneuteen.

lrbeauty.fi verkkokaupasta löydät vartalo-, hiuskorut,- ja hiusasusteet sekä muut korut. Valikoimasta löytyy paljon helmikoruja, sillä jokainen nainen on yhtä kaunis ja ainutlaatuinen kuin aito helmi. LR Beauty kiertää ympäri Suomea erilaisissa tapahtumissa jossa pääsee tutustumaan tuotteisiin ihan livenä.

Yritys löytyy myös tiktokista @lrbeauty.fi ja Instagramista lrbeauty.fi.

Hyvin huollettu käsi, jonka kynsissä musta kuvio valkoisella pohjalla.Reisikoru kultaketjuista ja helmistä.Kuvakollaasi kahdesta samanlaisesta päällekkäisestä valokuvasta, jossa näkyy naisen ylävartalo. Naisella musta hihaton mekko ja näyttävä, koko yläkroppaa peittävä helmikaulakoru.