Yrityksille

Visittaidekaupunki -verkkosivusto kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan laajat ja monipuoliset palvelut helposti löydettäviksi. Sivusto palvelee koti- ja ulkomaisia matkailijoita ja vierailijoita, paikallisia ja lähikuntien asukkaita sekä kokousasiakkaita ja tapahtumanjärjestäjiä.

Sisältöä lisätään ja sivustoa kehitetään ja päivitetään jatkuvasti. Digitaalista saatavuutta parantava sivusto toimii uutena markkinointi- ja myyntialustana paikallisille palveluyrityksille. Yritysten markkinoinnin ja viestinnän tukena hyödynnetään sivustolta kerättävää asiakaskäyttäytymisestä kertovaa dataa.

Maksuton kohdekortti

Visittaidekaupunki -sivuston keskiössä ovat Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan palveluyritysten kohdekortit. Kohdekortti koostuu yrityksen kuvista, esittelytekstistä ja lisäinfosta (esim. osoite, aukioloajat, yhteystiedot). Asiakasta ohjataan kohdekorteista tekemään varaukset suoraan toimijoiden omiin verkkokauppoihin tai verkkosivuille.

Haluatko mukaan Visittaidekaupunki -sivuille? Ilmoita tai muuta yrityksesi tiedot kohdekorttilomakkeella.

Lataa Visittaidekaupunki-logo omille verkkosivuillesi

Näin saat ladattua Visittaidekaupunki-logon, jonka voit liittää omille verkkosivuillesi:

klikkaa alla olevaa kuvaa, vie hiiri kuvan päälle, klikkaa hiiren oikeanpuolista painiketta, valitse Tallenna kuva nimellä ja tallenna kuva koneellesi haluamasi paikkaan. Kun lataat kuvan omille sivuillesi, lisää siihen tämä hyperlinkki: https://visittaidekaupunki.fi/.

MW-Kehitys Oy

MW-Kehitys Oy on Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan kehitysyhtiö. Sen tehtävä on kehittää yritysten ja yhteisöjen toimintaedellytyksiä Mänttä-Vilppulassa sekä edistää elinkeinoelämän ja kuntien keskinäistä yhteistoimintaa. Kehitysyhtiö tarjoaa yritysten perustamis-, kehittämis- ja rahoitusneuvontaa sekä sijoittumispalveluita. Asiakkaina ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset ja yrittäjät. Toiminnan tavoitteena on luoda alueelle lisää työpaikkoja ja yrityksiä sekä varmistaa yritysten työvoiman saatavuutta.

MW-Kehitys Oy
Seppälän puistotie 15
35800 Mänttä
info(a)mw-kehitys.com

Visittaidekaupunki -sivut rakennettiin Taidekaupungin matkailun tiedolla johdetun ekosysteemin rakentaminen -hankkeessa. Hanke toteutettiin vuonna 2021 ja sitä rahoitettiin Matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet -rahoituksesta. Rahoittava viranomainen oli Varsinais-Suomen liitto.

Töissä Taidekaupungissa

Töissä Taidekaupungissa -verkkosivusto kokoaa yhteen Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan monipuoliset työnantajat helposti löydettäviksi. Sivusto palvelee mahdollisia työnhakijoita ja alueen työnantajia. Sivuston tarkoitus on edistää positiivista työnantajakuvaa alueella. Ilmoita yrityksesi mukaan sivustolle täyttämällä lomake täällä! Mukaan lähteminen on yrityksille maksutonta.