Jäsenkorjaus & Hieronta Jarkko Isokangas

Jäsenkorjaaja ja hieroja Jarkko Isokangas yhdistää työssään hoitomuotoja monipuolisesti. Parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi asiakasta haastatellaan ensimmäisellä käynnillä ja asiakkaan toiveita kunnioitetaan hoidon aikana. Hoitokertojen määrä on yksilöllistä, yleensä vaivat alkavat helpottaa 2-5 kerran jälkeen. Säännöllinen ja ennaltaehkäisevä hoito on suositeltavaa ja hyödyllistä.

Hoitotilat ovat Mäntän keskustassa. Tilat ovat viihtyisät ja remontoidut vuonna 2016. Hoitoajat kestävät 20 minuutista 2 tuntiin.

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta. Lihasten pehmentämisessä käytettäviä tekniikoita ovat muun muassa sively, painelu ja puristelu. Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset; pääasiassa se kuitenkin vaikuttaa vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa.

Jäsenkorjaus on yksi Suomalaisen kansanperinteen hoitomuoto, jonka juuret ovat vahvasti pohjanmaalla. Jäsenkorjauksen avulla hoidetaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinten kiputiloja. Hoito perustuu kehon epätasapainotilojen, jännitysten ja virheasentojen purkamiseen vartalon omia liikeratoja apuna käyttäen. Jäsenkorjaus on pehmeä ja turvallinen hoitomuoto, eikä se tuota kipua. Hoito tehdään pääsääntöisesti aina ohuen vaatteen läpi tai pyyhkeen kanssa.

 

Hoitohuone, edessä hoitopöytä ja taustalla valkoinen kaapisto sekä musta avohyllykkö, jossa on tuotteita esillä.
Viihtyisät tilat kutsuvat hoitoon.
Jarkko Isokangas valkoisessa neuletakissa.
Jarkko Isokangas toivottaa asiakkaat tervetulleeksi!