Hotelli Alexander

Hotelli Alexanderin väki toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi! Yövy kätevästi Mäntän keskustassa. Huoneet ovat kauniisti sisustettuja ja mukavuutta lisää leveät sängyt, sekä jokaisesta huoneesta löytyvä oma kylpyhuone.

Hotelli tarjoaa internetyhteyden ja alakerran sauna on hotellivieraiden vapaassa käytössä. Huoneiden hintaan kuuluu myös herkullinen ja runsas buffetaamiainen alakerran tyylikkäässä kahvilassa, Cafe Alexissa, jossa saatavilla aamusta iltaan esimerkiksi kahvilan herkkuja, raikkaita salaatteja, herkullisia uuniperunoita sekä aitoja Angus-burgereita, joissa pihvi on 100% lähilihaa, omistajan Angus-lihakarja tilalta!  Aamiainen tarjoillaan arkisin 06.30 – 10.00 ja viikonloppuisin 08.00 – 11.00.

Hotellin yhteydessä toimii myös AlexLifestyle-kauppa, josta löydät huippumerkeiltä asusteita, vaatteita ja koruja. Hotelliasiakkaille tarjotaan tuotteista -10% alennus.  Vastaanotto palvelee arkisin 06.30 – 21.00 ja viikonloppuisin 08.00 – 18.00. Varaa huoneesi soittamalla numeroon +358 3 474 9232 tai laita viestiä info@hotellialexander.fi

 

Hotellihuone, kaksi pedattua sänkyä valkoisine lakanoineen, seinälampuissa valot.
Hotelli Alexander tarjoaa laadukasta majoitusta Mäntän keskustassa.