Rapukartanon ravintola toimii tilausravintola-periaatteella.
Rapukartanossa ruoka on sydämen asia. Suurin osa raaka-aineista hankitaan lähialueelta ja luonnosta. Rapukartanon keittiö onkin saanut asiakkailta erityisen paljon kiitosta kolmen ja viiden ruokalajin yllätysmenuista. Valikoimasta löytyy muun muassa hirveä, poroa, peuraa, karhua ja kalaa, sekä paikallisia sieniä ja marjoja. Ja tietenkin rapuja!
Rapukartanon ravintola toimii tilausravintola-periaatteella, joten jätäthän varauskyselyn seurueesi koosta ja päivämäärästä, jona tahtoisit tulla herkuttelemaan. Illallis- ja päivällisvarauksissa alle 15 hengen seurueilla menun hinnan lisäksi saattaa tulla kuluksi tilavuokra, riippuen ajankohdasta. Juhlatilaisuuksissa kannattaa myös laittaa erillinen tarjouskysely juhlaruokailun luonteeseen liittyen.